4 Dobite mjeksore te syfyrit

Homeartikuj

4 Dobite mjeksore te syfyrit

Dihet se ne ngrenjen e syfyrit ka bereqet sic eshte transmetuar ne hadith autentik dhe se shpetimi i nje populli qendron ne vonimin e ngrenjes se tij…

Mos i lejoni shejtanit që t’ua vjedhë begatitë, të cilat ua ka dhuruar Allahu
GËNJESHTRA NË ÇËSHTJE MARTESORE
Kështu shpërblehesh për ushqimin, pijen dhe gjumin tënd në muajin e Ramazanit

Dihet se ne ngrenjen e syfyrit ka bereqet sic eshte transmetuar ne hadith autentik dhe se shpetimi i nje populli qendron ne vonimin e ngrenjes se tij…

Por, Syfyri sipas shkences se mjeksise ka edhe dobite trupore, prej tyre jane keto:
1-Te ruan nga ndjenja e lodhjes dhe dhimbjes se kokes gjate dites se Ramazanit
2-Te ndihmon qe sa ma pak ta ndiesh urine dhe etjen e madhe
3-Pengon ndjenjen e dembelise (pertacise) dhe humbjen e qelizave kyce te trupit
4-E aktivizon aparatin tretes si dhe ruan nivelin e nevojshem te glukozes ne gjak gjate agjerimit.

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0