5 kushte qe agjerimi te jete i sakte e i pranuar:

Homeartikuj

5 kushte qe agjerimi te jete i sakte e i pranuar:

Kushtet qe agjerimi te jete i sakte e i pranuar: 1-Islami. Nuk pranohet agjerimi prej jo muslimanit. 2-Logjika. Nuk pranohet agjerimi prej te se

10 Veprat që nuk janë të pëlqyeshme për femrat ne Ramazan
Çfarë i ndodhi atyre që bën durim ndaj epsheve dhe braktisën atë që nuk lejohet
Duaja pas mbarimit të abdesit

Kushtet qe agjerimi te jete i sakte e i pranuar:

1-Islami. Nuk pranohet agjerimi prej jo muslimanit.

2-Logjika. Nuk pranohet agjerimi prej te semurit mendor.

3-Aftesia dalluese e perceptuese. Nuk pranohet agjerimi nga nje femije nen moshen 6-7 vjec qe nuk kupton ca i thua e nuk di te ktheje pergjigje.

4-Nijeti. Nuķ pranohet agjerimi i dikujt qe ndenji pa ngrene por nuk e kishte plan te agjeronte.

5-Te mos jete femra me menstruacione dhe gjakderdhje te paslindjes.

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0