5 kushtet qe agjerimi te jete i sakte dhe i pranuar:

Homeartikuj

5 kushtet qe agjerimi te jete i sakte dhe i pranuar:

Middle Eastern Culture Men sit together. Kushtet qe agjerimi te jete i sakte e i pranuar: 1-Islami. Nuk pranohet agjerimi prej jo muslimanit.

7 kategorite e njerezezve qe te shajn pas shpine
9 shkaqet të cilat e motivojnë njeriun për të qenë i devotshëm
Kush e thotë këtë dua katër herë, Allahu do ta shpëtojë atë ditë nga Zjarri

Middle Eastern Culture Men sit together.

Kushtet qe agjerimi te jete i sakte e i pranuar:

1-Islami. Nuk pranohet agjerimi prej jo muslimanit.

2-Logjika. Nuk pranohet agjerimi prej te semurit mendor.

3-Aftesia dalluese e perceptuese. Nuk pranohet agjerimi nga nje femije nen moshen 6-7 vjec qe nuk kupton ca i thua e nuk di te ktheje pergjigje.

4-Nijeti. Nuķ pranohet agjerimi i dikujt qe ndenji pa ngrene por nuk e kishte plan te agjeronte.

5-Te mos jete femra me menstruacione .

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0