5 menyrat me origjinale qe nje grua te duket shume e bukur dhe e hijshme

HomeVideo

5 menyrat me origjinale qe nje grua te duket shume e bukur dhe e hijshme

5 menyrat me origjinale qe nje grua te duket shume e bukur dhe e hijshme

Mëso Gjermanisht prej shtëpisë, nivelin A1 A2 B1
O ZOT! Çfarë emocione! Fëmijët jetimë që rrezikonin të mbeteshin rrugëve bëhen me banese të re!
Si të falet ai që s’di asnjë sure? – Hoxhë Mustafa Tërniqi

5 menyrat me origjinale qe nje grua te duket shume e bukur dhe e hijshme