1 2 3 169 10 / 1687 POSTS
Hoti e pranon se qeveria po dështon në menaxhimin e pandemisë, paralajmëron “situatë dëshpëruese”

Hoti e pranon se qeveria po dështon në menaxhimin e pandemisë, paralajmëron “situatë dëshpëruese”

Kryeministri i Kosovës, Avdullah Hoti, ka dhënë alarmin sa i përket situatës me COVID-19 në vendin tonë. Me anë të një postimi në Facebook, Hoti ka [...]
Pulat e Brazilit dalin pozitiv me COVID-19

Pulat e Brazilit dalin pozitiv me COVID-19

Një mostër e krahëve të pulave të ngrira të importuara nga Brazili ka testuar pozitiv për koronavirusin e ri në qytetin jugor kinez të Shenzhen, thanë [...]
Kosova e para në botë me vdekje nga koronavirusi në 1 milion banorë

Kosova e para në botë me vdekje nga koronavirusi në 1 milion banorë

Në një milion banorë, Kosova po del të ketë më së shumti vdekje nga koronavirusi. Themeluesi dhe Drejtori i Institutit për Hulumtime “Scripps”, Eri [...]
Banorët e Karaçevës protestojnë kundër hyrjes së xhandarmërisë serbe

Banorët e Karaçevës protestojnë kundër hyrjes së xhandarmërisë serbe

Pas patrullimeve të xhandarmërisë serbe në fshatin Karaçevë, banorët e brezit kufitar me Serbinë kanë mbajtur një protestë si shenj pakënaqësie. Pr [...]
Lutja më e zgjedhur për kërkim falje te Allahu

Lutja më e zgjedhur për kërkim falje te Allahu

Ska dyshim se njeriu nuk mund t’i ikë mëkatëve plotësisht dhe të jetë i pagabuar, për këtë Allahu i Madhërishëm ia dha mundësinë që të kërkojë falje p [...]
Kush i thotë këto tre sure nga tri herë në mëngjes dhe mbrëmje do t’i dalin në ndihmë për çdo gjë

Kush i thotë këto tre sure nga tri herë në mëngjes dhe mbrëmje do t’i dalin në ndihmë për çdo gjë

Kul huvAll-llahu ehad, All-llahullahus-samed, lem jelid ve lem juled, ve lem jekun lehu kufuven ehad. Kul e’udhu bi Rabbil felek, min sherri ma halek, [...]
Cilat janë dobitë e uljes së shikimit në haram!

Cilat janë dobitë e uljes së shikimit në haram!

Prej dobive të uljes së shikimit nga harami Ibnul Kajim (Allahu e mëshiroftë!) ka përmbledhur disa prej dobive të cilat përftohen si pasojë e uljes [...]
Fjalët që sjellin një mijë sevape dhe fshijnë një mijë mëkate

Fjalët që sjellin një mijë sevape dhe fshijnë një mijë mëkate

Transmeton Ebu Seid El Hudri r.a. se i Dërguari i Allahut s.a.v.s. i pyeti sahabët: “A mundet ndonjëri nga ju që për një ditë të fitojë një mijë vepra [...]
Për ngjarjet që po ndodhin në kohën tonë, Profeti Islamit Muhamedi a.s para 1450 vjetësh na njoftoi…

Për ngjarjet që po ndodhin në kohën tonë, Profeti Islamit Muhamedi a.s para 1450 vjetësh na njoftoi…

Omeri r.a. transmeton se i Dërguari i Allahut savs, ka thënë:“Do të vijë një kohë kur njerëzit do të kenë formë njerëzore, por zemrat do t’i kenë si t [...]
Shpella ku ishin fshehur Muhammedi Alejhi Selam. dhe Ebu Bekri r.a

Shpella ku ishin fshehur Muhammedi Alejhi Selam. dhe Ebu Bekri r.a

Nëntë fakte rreth kodrës Thevr ku merimanga thuri rrjetën: 1. Kodra Thevr është një mal në të cilin gjendet shpella ku ishin fshehur Pejgamberi (sa [...]
1 2 3 169 10 / 1687 POSTS