A ban me lexu kuran pa abdest ?

HomePyetje

A ban me lexu kuran pa abdest ?

A ban me lexu kuran pa abdest ?

Çfarë gjykimi ka sekrecioni kaf apo i verdhë para hajdit (ciklit menstrual) dhe pas tij?
A lejohet therja e kafshës në themel të shtëpisë? – Për ndërtimin e shtëpisë kam prerë një kurban dhe kokën e tij e kam venduar në themel!
A lejohet qe ta lexoj Kurani pa abdes?

A ban me lexu kuran pa abdest ?