A duhet të vazhdoj studimet apo duhet të punoj e të kujdesem për familjen?

Home

A duhet të vazhdoj studimet apo duhet të punoj e të kujdesem për familjen?

Pyetje: Unë jam një student familja e të cilit ka vështirësi me ekonominë. A është më mirë që unë të punoj, t’i furnizoj dhe t’i ndihmoj ata apo të kë

A lejohet qe njeriu i cili kryente gjynahe te medha me pare, te behet imam i muslimaneve, pas pendimit te tij?
Duaja (lutja) e cila tronditi qiellin!
Varroset i riu nga Kamenica që humbi betejën me COVID-19 (VIDEO)

Pyetje: Unë jam një student familja e të cilit ka vështirësi me ekonominë. A është më mirë që unë të punoj, t’i furnizoj dhe t’i ndihmoj ata apo të kërkoj dije dhe të ndjek mësimet?

Përgjigje: Po. Nëse gjendja juaj është në këtë mënyrë, atëherë është më mirë të furnizosh veten dhe ata. Por nëse është e mundur duhet të bësh të dyja, punoni dhe kur është koha për mësim, shkon në mësim. Pastaj kthehesh në punë. Kombinojë ato.

Imam Salih bin Feuzan el-Feuzan

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 1