A e di se kush eshte ajeti me madheshtor i Kuranit?

HomeVideo

A e di se kush eshte ajeti me madheshtor i Kuranit?

A e di se kush eshte ajeti me madheshtor i Kuranit? Lajmipress

Dita Xhuma dita me e madhe e javes dhe fest per cdo musliman
Ertan Shakiri ju Sjell ilahin e re (Lypi falje nanes tane)
Surja qe largon shejtanin nga shtepia

A e di se kush eshte ajeti me madheshtor i Kuranit?

Lajmipress