A e di se kush mund të jetë ar-miku yt ditën e gjykimit?

Homeartikuj

A e di se kush mund të jetë ar-miku yt ditën e gjykimit?

Kujdes Motër !... A e di se kush mund të jetë armiku yt ditën e gjykimit? Armiku yt mund të jetë ai njeri që ra në provokim duke nuhat erën e parfum

11 miresite e muajit te Ramazanit
Cilat janë dallimet mes Mekes dhe Medines?
Fjalë të dobishme!

Kujdes Motër !…
A e di se kush mund të jetë armiku yt ditën e gjykimit?
Armiku yt mund të jetë ai njeri që ra në provokim duke nuhat erën e parfumit tënd, apo për shkak të zbukurimit (makijazhit) tënd, apo për shkak të zërit tënd, apo për shkak të buzëqeshjes tënde të ndaluar që ia ke bërë dikujt, apo për shkak të veshjes tënde jo islame, apo për shkak të ndonjë shkrimi të dërguar atij, apo për shkak të ndonjë publikimi të fotos tënde, apo … apo… apo !.

Kujdes këtë armiqësi motër e nderuar, kujdes për ditën kur nuk ka dobi pasuria, as fëmija pos atij që e takon Allahun me zemër dhe vepra të kulluara të ligjshme vetëm për hire të fytyrës së Tij.

Hoxhë Unejs Murati-Daku
Shpërndaje