A është e vërtetë nëse na vdes një i afërm pa e parë askush duhet të shembim shtepiat nga themeli?

HomeVideo

A është e vërtetë nëse na vdes një i afërm pa e parë askush duhet të shembim shtepiat nga themeli?

A është e vërtetë nëse na vdes një i afërm pa e parë askush duhet të shembim shtepiat nga themeli? Shikojeni video me posht:

Vetem ne 1 minute fiton 1400 sevape
O Zot! Çfare emocione Dy te moshuarit e vuajtur qe jetonin ne vetmi dhe mjerim bëhen me banese të re
Hoxhë Fidaim Fazliu – Trokitni dyert e qiellit me lutje?!

A është e vërtetë nëse na vdes një i afërm pa e parë askush duhet të shembim shtepiat nga themeli? Shikojeni video me posht: