A është i nevojshëm abdesi pasi kemi bërë dush

HomeVideo

A është i nevojshëm abdesi pasi kemi bërë dush

A është i nevojshëm abdesi pasi kemi bërë dush – Hoxhë Shefqet Krasniqi Lajmipress

Ramazani muaji i ndryshimeve te medha muaji i lutjeve dhe i veprave te mira
Këndim i mrekulleshëm i Kuranit
Ertan Shakiri ju Sjell ilahin e re (Lypi falje nanes tane)

A është i nevojshëm abdesi pasi kemi bërë dush – Hoxhë Shefqet Krasniqi


Lajmipress