A i lejohet një muslimani të shkojë për vizitë në një kishë?

HomeVideo

A i lejohet një muslimani të shkojë për vizitë në një kishë?

A i lejohet një muslimani të shkojë për vizitë në një kishë? Linku në youtube: A i lejohet një muslimani të shkojë për vizitë në një kishë? Linku në youtube: Hoxhë Ahmed Kalaja

Agjërimi i Ramazanit në kohë pandemie! Hoxhë Bekir Halimi në TV21
Lutja qe duhet te besh kur fryen era dhe ka stuhi
Ajeti i Kuranit qe duhet te lexosh 8 here ne dite qe te jeni te mbrojtur.

A i lejohet një muslimani të shkojë për vizitë në një kishë?

Linku në youtube:

A i lejohet një muslimani të shkojë për vizitë në një kishë?

Linku në youtube:


Hoxhë Ahmed Kalaja