A ke medituar ne kete ajet?

Homeartikuj

A ke medituar ne kete ajet?

A ke medituar ne kete ajet? Allahu i Lartesuar thote: ” O ju qe besuat, kur ju kerkohet juve te zgjeroni (vendin) zgjerojeni ate, e Allahu do te z

Kush i ka zbuluar numrat?
Cfare duhet te besh te paren te hash ushqim apo te falesh namazin?
DISA KËSHILLA PËR TY

A ke medituar ne kete ajet?

Allahu i Lartesuar thote:
” O ju qe besuat, kur ju kerkohet juve te zgjeroni (vendin) zgjerojeni ate, e Allahu do te zgjeroje per ju…”
( El Muxhadele: 11)

Ne kete ajet Allahu edukon besimtaret qe kur jane te ulur ne nje tubim dhe me pas vijne te tjere qe duan te ulen bashke me ta, atehere le t’ u hapin vend edhe atyre, sepse edhe Allahu do t’ ua lehtesoje ceshtjet ne jete atyre.
I Lartesuar je o Zoti yne! Per nje veper kaq te thjeshte e te lehte qe mund te bejme ndaj vellait musliman Ai na premton kete miresi te madhe! Atehere cfare mund te jete shperblimi nese ti perpiqesh te zgjidhesh problemet e muslimanit!