A mund ta memorizosh Kuranin ne moshen 50 vjecare?

Homeartikuj

A mund ta memorizosh Kuranin ne moshen 50 vjecare?

Dikush e ka pyetur shejhun dhe muhadithin Abdulmuhsin El-Abbadi (Allahu e ruajtte!) ne shtepine e tij: A mundet personi qe ta memorizoje Kuranin pasi

13 shenja që vërtetojnë se Allahu të do !
Emra Musliman për djem
Ky eshte shoku i vertete nese gjeni qendroni me te

Dikush e ka pyetur shejhun dhe muhadithin Abdulmuhsin El-Abbadi (Allahu e ruajtte!) ne shtepine e tij:
A mundet personi qe ta memorizoje Kuranin pasi i ka mbushur pesedhjete vjec?

Shejhu: Po. Madje une jam njeri prej tyre qe e ka memorizuar Kuranin pas te pesedhjetave. Sahabet radijAllahu anhum e kane arritur Islamin ne moshe te madhe. E megjithe kete ata e memorizuan.

16 Xhumadal Akhir 1441 hixhri
Unejs Sheme

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0