Ae dini se kush eshte njeriu i lumtur?!

Homeartikuj

Ae dini se kush eshte njeriu i lumtur?!

E dini se kush është i LUMTURI? I lumtur është ai që pendohet dhe rezulton me kthim dhe kërkim falje. I lumtur është ai që bënë vepra të mira, duk

Njeriu te cilit Allahu ia pranoj lutjen pasi hoqi dore nga kamata
Kush e thotë këtë dua katër herë, Allahu do ta shpëtojë atë ditë nga Zjarri.”
3 tregti qe nuk mund te humbesh kurre

E dini se kush është i LUMTURI?
I lumtur është ai që pendohet dhe rezulton me kthim dhe kërkim falje.

I lumtur është ai që bënë vepra të mira, duke u drejtuar me respektim drejt Allahut të madhëruar.

I lumtur është ai që është përgatitur për ahiret me bagazhin e devotshmërisë.

I lumtur është ai që largohet nga përgojimi, thashethemet, bartjen e fjalëve, dhe padrejtësitë ndaj krijesave.

I lumtur është ai që është përgatitur për takimin me Allahun, e donë takimin me Allahun dhe Allahu e donë takimin me të.

Allahu na bëftë të lumtur neve dhe juve në të dunja dhe ahiret.

U. Murati-Daku
Lajmipress