Aga Xhem nga Sllatina, 108 vjeçar punon për ti paguar ilacet e gruas dhe rrymën (VIDEO)

HomeLajme

Aga Xhem nga Sllatina, 108 vjeçar punon për ti paguar ilacet e gruas dhe rrymën (VIDEO)

E njeh gati e gjithë Tetova, Aga Xhem nga Sllatina, me 108 vjet punon për ti paguar ilaçet e gruas së tij dhe rrymën. Mosha nuk e ndal qe ai të punon

Xhumaja do të falet dy herë në ditë, hutbeja zgjat vetëm 10 minuta
Shteti ku COVID-19 s’ka të ndalur, mbi 33 mijë raste dhe 1280 vdekje në 24 orë
Ju kujtohet Visi 7 vjeçar qe shiste molla ai me familjen e tij sot u be me banese te re

E njeh gati e gjithë Tetova, Aga Xhem nga Sllatina, me 108 vjet punon për ti paguar ilaçet e gruas së tij dhe rrymën. Mosha nuk e ndal qe ai të punon për të ruajtur familjen edhe pse në moshë ai gati tërë ditën rri në pazar.

E njeh gati e gjithë Tetova, Aga Xhem nga Sllatina, me 108 vjet punon për ti paguar ilaçet e gruas së tij dhe rrymën.

Mosha nuk e ndal qe ai të punon për të ruajtur familjen edhe pse në moshë ai gati tërë ditën rri në pazar.