Agjeruesit nuk i kthehet lutja mbrapsht ne kohen e Iftarit

HomeVideo

Agjeruesit nuk i kthehet lutja mbrapsht ne kohen e Iftarit

Agjeruesit nuk i kthehet lutja mbrapsht ne kohen e Iftarit

O ZOT! Çfarë emocione! Fëmijët jetimë që rrezikonin të mbeteshin rrugëve bëhen me banese të re!
Orhan Shaqiri ju Sjell ilahin e re Urime Motër Hixhabi
Adem Ramadani dhe Ramadan Krasniqi ju Sjellin Ilahin me te Re ADEMI & DANI – Salatullah 4K


Agjeruesit nuk i kthehet lutja mbrapsht ne kohen e Iftarit

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0