Apel për Ndihmë Familja Memedi nga fshati Draçevic?!

HomeLajme

Apel për Ndihmë Familja Memedi nga fshati Draçevic?!

Apel për Ndihmë 🙏 Përshëndetje për të gjithë ju që e lexoni këtë shkrim Kur fëmija është i sëmur prindi vdes në brendsin e tij Familja M

Merkel bisedon me Vuçiq, temë edhe dialogu Kosovë-Serbi
Kush duhet t’i nënshtrohet vetizolimit pasi të hyjë në territorin e Kosovës
Shqipëri, numri i viktimave me COVID-19 rritet në 23

Apel për Ndihmë 🙏

Përshëndetje për të gjithë ju që e lexoni këtë shkrim
Kur fëmija është i sëmur prindi vdes në brendsin e tij
Familja Memedi nga fshati Draçevic e rethinës së Shkupit kërkon ndihmë per vajzën, Sara vetëm 6 muajsh vuan nga Sklerozë tuberozë dhe Lenox gastat nje lloj tumori qe ka fillu ti shfaqet vajzës tonë
Deri tash është trajtu me medikamente por sëmundja tani është rezistente ndaj terapis dhe i duhet një intervenim hirurgjik mirpo kostoja e lartë është e papërballueshme për nënën e Sarës me 4 fëmijët e tjer
Deri tani nëpërmjet miqve dhe farefisit jane tubuar një shumë e parave mirpo nevojiten edhe 6.700 euro që Sara të hyj në operacion vazhdoj jetën


Zoti ju shpërbleft të gjithëve që kan mundsi të na ndihmojn 🙏
Numri per kontakt : 00389 77 759 598