Author: admin

I am a web developer who is working as a freelancer. I am living in Saigon, a crowded city of Vietnam. I am promoting for http://sneeit.com

1 2 3 93 10 / 930 POSTS
Kur është koha e namazit të vitrit

Kur është koha e namazit të vitrit

Koha e tij fillon pas namazit të jacisë deri në lindjen e agimit. Transmetohet nga Aisha radijAllahu anha se ajo ka thënë: “Nga e gjithë nata, i Dërgu [...]
Ky është njeriu që duhet të largohet nga xhamia

Ky është njeriu që duhet të largohet nga xhamia

Shejh Ibën Uthejmini (Allahu e mëshiroftë!): Profeti sal-lAllahu alejhi ue sel-lem në lidhje me personin që ha qep ose hudhër ka thënë: “Mos t’u afroh [...]
Reagim nga Këshilli i Bashkësisë Islame të Lipjanit për djegien e Xhamisë së Vjetër në Magurë

Reagim nga Këshilli i Bashkësisë Islame të Lipjanit për djegien e Xhamisë së Vjetër në Magurë

Sot morëm informatën për diegien e Xhamisë së Vjetër në fshatin Magurë, e cila daton nga viti 1888, dhe e cila ka vlera të mëdha historike e tradicion [...]
Digjet xhamia e vjetër e Magures, strehoheshin migrantë sirianë (VIDEO)

Digjet xhamia e vjetër e Magures, strehoheshin migrantë sirianë (VIDEO)

Është djegur xhamia e vjetër e fshatit Magure të komunës së Lipjanit. Deri më tani nuk dihen rrethana që ka shkaktuar zjarrin brenda këtij objekti. [...]
Pyetje: Derisa përqind lejohet të pihet birra pa alkol?

Pyetje: Derisa përqind lejohet të pihet birra pa alkol?

Derisa përqind lejohet të pihet birra pa alkol? - Dr. Imam Ahmed Kalaja https://youtu.be/m-2rawozfz4 Lajmipress [...]
10 euro taksë për të hyrë në Prishtinë me veturë nga qytetet e tjera

10 euro taksë për të hyrë në Prishtinë me veturë nga qytetet e tjera

Çështja e parkingjeve në komunën e Prishtinës dhe ndalimi i veturave për të hyrë brenda Prishtinës nga qytetet e tjera ka qenë temë diskutimi gjatë vi [...]
Për të hyrë në Prishtinë nga qytetet e tjera po shqyrtohet taksa prej 10 eurove

Për të hyrë në Prishtinë nga qytetet e tjera po shqyrtohet taksa prej 10 eurove

Për të hyrë në Prishtinë nga qytetet e tjera po shqyrtohet taksa prej 10 eurove Çështja e parkingjeve në komunën e Prishtinës dhe ndalimi i veturav [...]
A mund të bëj kurban në shenjë falenderimi ndaj Zotit që ma ruajti djalin në një aksident?

A mund të bëj kurban në shenjë falenderimi ndaj Zotit që ma ruajti djalin në një aksident?

A mund të bëj kurban në shenjë falenderimi ndaj Zotit që ma ruajti djalin në një aksident? Linku në youtube: https://www.youtube.com/watch?v=jlqQrh [...]
Së shpejti, hyrja në Prishtinë do të bëhet me pagesë për banorët e qyteteve të tjera

Së shpejti, hyrja në Prishtinë do të bëhet me pagesë për banorët e qyteteve të tjera

Së shpejti, hyrja në Prishtinë do të bëhet me pagesë për banorët e qyteteve të tjera Shumë shpejt, hyrja me vetura në qendër të Prishtinës do të bë [...]
E pyetën një grua të moshuar përse është kaq e bukur?!

E pyetën një grua të moshuar përse është kaq e bukur?!

E pyetën një grua të moshuar tek e cila kishin mbetuar akoma gjurmë nga bukuria e rinisë së saj, se me çfarë mënyre e ke ruajtur akoma këtë bukuri e h [...]
1 2 3 93 10 / 930 POSTS