Author: admin

I am a web developer who is working as a freelancer. I am living in Saigon, a crowded city of Vietnam. I am promoting for http://sneeit.com

1 2 3 4 108 20 / 1079 POSTS
Fal Zotit dhe ndihmes se Shqiptareve, u siguruan mbi 10 proteza per njerezit qe kishin humbur gjymtyret! Zoti i shperblefte bamiresit!

Fal Zotit dhe ndihmes se Shqiptareve, u siguruan mbi 10 proteza per njerezit qe kishin humbur gjymtyret! Zoti i shperblefte bamiresit!

Fal Zotit dhe ndihmes se Shqiptareve, u siguruan mbi 10 proteza per njerezit qe kishin humbur gjymtyret! Zoti i shperblefte bamiresit! https://fb.wat [...]
Elvisi Naçi ne Thumane, ben ate qe se kishte bere asnjehere me pare! Çfare ndodhi atje?

Elvisi Naçi ne Thumane, ben ate qe se kishte bere asnjehere me pare! Çfare ndodhi atje?

Elvisi Naçi ne Thumane, ben ate qe se kishte bere asnjehere me pare! Çfare ndodhi atje? https://youtu.be/55FGTxhtTsg Elvisi Naçi ne Thumane, ben a [...]
Fabio del nga operacioni i veshtire, mjeku ju jep prinderve pergjigjen! Çfare ndodhi me te?

Fabio del nga operacioni i veshtire, mjeku ju jep prinderve pergjigjen! Çfare ndodhi me te?

Fabio del nga operacioni i veshtire, mjeku ju jep prinderve pergjigjen! Çfare ndodhi me te? https://youtu.be/kXvJ3FMuevM Fabio del nga operacioni [...]
Vajza ime eshte vetem 2 vjeç, ka tumor, rrezikon te mos shikoje as te mos ece, rrezikon te vdese!

Vajza ime eshte vetem 2 vjeç, ka tumor, rrezikon te mos shikoje as te mos ece, rrezikon te vdese!

Vajza ime eshte vetem 2 vjeç, ka tumor, rrezikon te mos shikoje as te mos ece, rrezikon te vdese! https://youtu.be/ykYOXoe9JgM Vajza ime eshte [...]
Lutja me e dobishme, me madheshtore dhe me e perkryerja?!

Lutja me e dobishme, me madheshtore dhe me e perkryerja?!

Lutja me e dobishme, me madheshtore dhe me e perkryerja https://youtu.be/Rwxiew_uVfo Lutja me e dobishme, me madheshtore dhe me e perkryerja http [...]
Lutja kur je i brengosur dhe te largoje merzine.

Lutja kur je i brengosur dhe te largoje merzine.

Lutja kur je i brengosur dhe te largoje merzine. https://youtu.be/dzrgEjThWQQ Lutja kur je i brengosur dhe te largoje merzine. https://youtu.be [...]
Të keqen ktheje gjithmon me të mirë

Të keqen ktheje gjithmon me të mirë

Allahu i Lartesuar thote: “Të keqen ktheje me të mirë e atëherë armiku yt do të të bëhet menjëherë mik i ngushtë.” [Fusilet 34]. Muavija thoshte: “ [...]
Nese sillesh ne kete menyre me bashkeshortin tend e ke Xhenetin e garantuar

Nese sillesh ne kete menyre me bashkeshortin tend e ke Xhenetin e garantuar

Nese sillesh ne kete menyre me bashkeshortin tend e ke Xhenetin e garantuar https://youtu.be/xTmCxnuSErc Nese sillesh ne kete menyre me bashkeshor [...]
Çfarë janë engjëjt?

Çfarë janë engjëjt?

Besimi i drejtë për engjëjt Besojmë se ata i përkasin botës së fshehtë, të padukshme edhe pse ndonjëherë mund të shfaqen. Janë të urdhëruar nga Alla [...]
Si ta kuptoj që magjia është larguar

Si ta kuptoj që magjia është larguar

Pyetësi: I kërkova dikujt që të më bëjë rrukje, por si mund ta di që magjia më është larguar? Përgjigje, Shejkh Ahmed Jahja en-Nexhmi: D.m.th. ai d [...]
1 2 3 4 108 20 / 1079 POSTS