Author: admin

I am a web developer who is working as a freelancer. I am living in Saigon, a crowded city of Vietnam. I am promoting for http://sneeit.com

1 2 3 4 5 108 30 / 1079 POSTS
Urgjente, Shperndajeni ju lutem!  Elifi eshte motra jone e vogel me tumor ne koke.

Urgjente, Shperndajeni ju lutem! Elifi eshte motra jone e vogel me tumor ne koke.

Urgjente, Shperndajeni ju lutem! Elifi eshte motra jone e vogel me tumor ne koke. Duhen 20 mij euro qe Elifi te kurohet. Familjaret kane gjetur nje [...]
Mos i moho te mirat qe te ka dhene Zoti

Mos i moho te mirat qe te ka dhene Zoti

Njeriu me siguri do të duhej të mendojë shumë për mirësinë e Zotit, të cilat i vinë nga të gjitha anët. “Nëse ju doni t’i numëroni të mirat e Allah [...]
9 shkaqet të cilat e motivojnë njeriun për të qenë i devotshëm

9 shkaqet të cilat e motivojnë njeriun për të qenë i devotshëm

1. Frika nga ndëshkimi i Zotit të Madhëruar, qoftë ai ndëshkim në jetën e kësaj bote apo edhe në botën tjetër. 2. Shpresa e shpërblimit të Tij, si [...]
Egzon Sadikaj nga fshati Sopi komuna e Suharekes ka nevoje per ndihmen e te gjitheve

Egzon Sadikaj nga fshati Sopi komuna e Suharekes ka nevoje per ndihmen e te gjitheve

Ne ndihmuam, ndihmo edhe ti! Egzon Sadikaj nga fshati Sopi komuna e Suharekes ka nevoje per ndihmen e te gjitheve Egzoni eshte diagnostifikuar m [...]
Vdes Valentina Ibrahimi, 24 vjeçarja e cila ishte diagnostifikuar me semundjen e Leukemis Akute.

Vdes Valentina Ibrahimi, 24 vjeçarja e cila ishte diagnostifikuar me semundjen e Leukemis Akute.

Vdes Valentina Ibrahimi, 24 vjeçarja e cila ishte diagnostifikuar me semundjen e Leukemis Akute. Ajo nuk mundi t’i përballojë sëmundjes dhe ndërroi [...]
Rrëfimi i burrit të moshuar: Jam 60 vjeç dhe kjo perime më pastroi mëlcine, largoi yndyrën nga trupi dhe pastroi plotësisht zorrën e trashë

Rrëfimi i burrit të moshuar: Jam 60 vjeç dhe kjo perime më pastroi mëlcine, largoi yndyrën nga trupi dhe pastroi plotësisht zorrën e trashë

Rrëfimi i burrit të moshuar: Jam 60 vjeç dhe kjo perime më pastroi mëlcine, largoi yndyrën nga trupi dhe pastroi plotësisht zorrën e trashë [...]
Kni kujdes ne vecanti PRINDERIT: Kjo Shkaktohet Prej Ceiularit, Kjo Është Sëm’undja Që Po Prek Gjithë Njerëzimin…!

Kni kujdes ne vecanti PRINDERIT: Kjo Shkaktohet Prej Ceiularit, Kjo Është Sëm’undja Që Po Prek Gjithë Njerëzimin…!

Kni kujdes ne vecanti PRINDERIT: Kjo Shkaktohet Prej Celularit, Kjo Është Sëm’undja Që Po Prek Gjithë Njerëzimin…! Kjo Shkaktohet Prej Celularit, K [...]
Kjo eshte Meshira e Krijuesit tone .Allahu eshte Fales i Madh..!

Kjo eshte Meshira e Krijuesit tone .Allahu eshte Fales i Madh..!

Kjo eshte Meshira e Krijuesit tone .Allahu eshte Fales i Madh..! Allahu eshte Fales i Madh..! “Ai (Allahu) është Falësi i madh dhe është shumë i das [...]
Çduhet të bësh kur e dëgjon gjelin apo gomarin natën te kendoj..? Mesoje sepse eshte me Rendesi..!

Çduhet të bësh kur e dëgjon gjelin apo gomarin natën te kendoj..? Mesoje sepse eshte me Rendesi..!

Çduhet të bësh kur e dëgjon gjelin apo gomarin natën te kendoj..? Mesoje sepse eshte me Rendesi..! Çduhet të bësh kur e dëgjon gjelin apo g [...]
Dhe Kush e thotë këtë lutje 4 herë, Allahu do ta shpëtojë atë ditë nga Zjarri.”

Dhe Kush e thotë këtë lutje 4 herë, Allahu do ta shpëtojë atë ditë nga Zjarri.”

Dhe Kush e thotë këtë lutje 4 herë, Allahu do ta shpëtojë atë ditë nga Zjarri.” 175 shkaqe per te hyre ne Xhenet. Shkaku i tetë: Ai që dëshiron t [...]
1 2 3 4 5 108 30 / 1079 POSTS