Category: Shendeti

1 2 3 10 / 23 POSTS
Humbja e flokëve dhe Hixhama

Humbja e flokëve dhe Hixhama

Humbja e flokëve dhe Hixhama Modeli mashkullor i tullacërisë është njëra nga format më të shpeshta të humbjes së flokëve dhe e cila normalishtë ndo [...]
10 mirësite e uljes së shikimit nga harami

10 mirësite e uljes së shikimit nga harami

Prej dobive të uljes së shikimit nga harami Ibnul Kajim (Allahu e mëshiroftë!) ka përmbledhur disa prej dobive të cilat përftohen si pasojë e uljes [...]
Si trajtohet kapsllëku në mjeksinë profetike?

Si trajtohet kapsllëku në mjeksinë profetike?

Sëmundja e kapsllëkut Imam Tirmidhiu në përmbledhjen e vet me hadithe, El Xhamiu, si dhe imam Ibn Maxhe në Sunen e tij, sjellin hadithin e Esma bin [...]
Rrëfimi i burrit të moshuar: Jam 60 vjeç dhe kjo perime më pastroi mëlcine, largoi yndyrën nga trupi dhe pastroi plotësisht zorrën e trashë

Rrëfimi i burrit të moshuar: Jam 60 vjeç dhe kjo perime më pastroi mëlcine, largoi yndyrën nga trupi dhe pastroi plotësisht zorrën e trashë

Rrëfimi i burrit të moshuar: Jam 60 vjeç dhe kjo perime më pastroi mëlcine, largoi yndyrën nga trupi dhe pastroi plotësisht zorrën e trashë [...]
Disa nga ushqimet e shëndetshme për ditët vjeshtore

Disa nga ushqimet e shëndetshme për ditët vjeshtore

Vjeshta ka mbërritur e rrjedhimisht edhe produktet ushqimore që gjejmë në dyqan, veçanërisht në treg kanë ndryshuar. Këto që do të shikoni më posht [...]
Shkencëtarët gjermanë janë të bindur: Kjo bimë mund të shërojë të sëmurët nga coronavirusi?

Shkencëtarët gjermanë janë të bindur: Kjo bimë mund të shërojë të sëmurët nga coronavirusi?

Kjo bimë ka cilësi të pabesueshme shëruese, ka treguar një hulumtim Bota është në garë për zbulimin e vaksinës kundër coronavirusit, ndërkaq tani s [...]
Si i shëronte dhimbjet e fytit Profeti alejhi selam.Mjeksia Profetike

Si i shëronte dhimbjet e fytit Profeti alejhi selam.Mjeksia Profetike

Në dy Sahih-ët shënohet se Pejgamberi alejhi selam ka thënë: “Me të vërtetë, mjekimi më i mirë për ju është me kupa dhe me aloe indiane. Mos i mundoni [...]
Sa e keni shikimin të mirë? Vetëm tetë për qind të njerëzve arrijnë ta bëjnë këtë test pa gabim

Sa e keni shikimin të mirë? Vetëm tetë për qind të njerëzve arrijnë ta bëjnë këtë test pa gabim

Ky test argëtues mund të zbulojë a shihni mirë A është shikimi juaj super i fuqishëm? Këtë mund ta zbuloni nëpërmjet këtij testi, të cilin e kemi n [...]
PËSHPËRITJA QË E BËRI MJEKUN TË QAJË

PËSHPËRITJA QË E BËRI MJEKUN TË QAJË

Një djalosh që kishte mbushur 16 vjeç kishte shkuar në xhami dhe po lexonte Kuran duke pritur që të thirrej ikameti për namazin e sabahut. Pasi u thir [...]
Zbuloni pse mjalti është antibiotiku më i mirë

Zbuloni pse mjalti është antibiotiku më i mirë

Antibiotikët janë ndër ilaçet me të cilat njeriu abuzon më shumë. Recetat mjekësore për antibiotikë lëshohen ndonjëherë edhe për infeksione nga më të [...]
1 2 3 10 / 23 POSTS