Category: Video

1 2 3 10 10 / 97 POSTS
Jetimi i vogel shperthen ne lot?!

Jetimi i vogel shperthen ne lot?!

Jetimi i vogel shperthen ne lot: Me mungon babi, jemi pa buke, skemi shtepi, kam ftohte kur bie shi https://youtu.be/wcv6hqIEqAA Jetimi i vogel [...]
Vetem ne 1 minute fiton 1400 sevape

Vetem ne 1 minute fiton 1400 sevape

Vetem ne 1 minute fiton 1400 sevape https://youtu.be/eVbj0AyfgDU Xhamiambret Vetem ne 1 minute fiton 1400 sevape https://youtu.be/eVbj0AyfgDU X [...]
SubhanAllah Foshnja qe foli ne djep per shkak te kesaj lutje te fuqishme!

SubhanAllah Foshnja qe foli ne djep per shkak te kesaj lutje te fuqishme!

SubhanAllah Foshnja qe foli ne djep per shkak te kesaj lutje te fuqishme! https://youtu.be/zKiYPlxvEI0 ne Hutbe Teolog: Elvis Naçi SubhanAllah [...]
A lejohet falja e namazit pas imamit i cili mohon ndonjë Pejgamber?

A lejohet falja e namazit pas imamit i cili mohon ndonjë Pejgamber?

Pyetje: A lejohet falja e namazit pas imamit i cili mohon ndonjë Pejgamber? - Përgjigjet hoxh Mus'ab Lusjani https://youtu.be/pV49x9xxOUs Pyetje [...]
A i lejohet një muslimani të shkojë për vizitë në një kishë?

A i lejohet një muslimani të shkojë për vizitë në një kishë?

A i lejohet një muslimani të shkojë për vizitë në një kishë? Linku në youtube: https://youtu.be/gIESet8OipE A i lejohet një muslimani të shko [...]
Mos e festoni Vitin e Ri bre është haram! Se pasha Zotin mos vet për juve çka ju gjen! (Video)

Mos e festoni Vitin e Ri bre është haram! Se pasha Zotin mos vet për juve çka ju gjen! (Video)

Gjatë fjalës së tij, hoxha Shefqet Krasniqi thotë: “Mos e festoni vitin e ri mos gaboni me ble bredha mos i zbukuroni shpijat e juja mos e dalloni nat [...]
Fjalet qe ju sherojne zemren dhe ju largojne shqetesimet e kesaj bote?!

Fjalet qe ju sherojne zemren dhe ju largojne shqetesimet e kesaj bote?!

Fjalet qe ju sherojne zemren dhe ju largojne shqetesimet e kesaj bote https://youtu.be/LWHvlNZvLu8 Fjalet qe ju sherojne zemren dhe ju largojne [...]
Këndim i mrekulleshëm i Kuranit

Këndim i mrekulleshëm i Kuranit

Këndim i mrekulleshëm i Kuranit https://youtu.be/tOnSSnL0iNQ Këndim i mrekulleshëm i Kuranit https://youtu.be/tOnSSnL0iNQ [...]
5 lutjet qe ju mbrojne nga magjia

5 lutjet qe ju mbrojne nga magjia

5 lutjet qe ju mbrojne nga magjia https://youtu.be/BXsVDHMgBTs 5 lutjet qe ju mbrojne nga magjia https://youtu.be/BXsVDHMgBTs [...]
Vepra qe shkaterron besimin dhe lutja qe duhet te besh ne kete rast

Vepra qe shkaterron besimin dhe lutja qe duhet te besh ne kete rast

Vepra qe shkaterron besimin dhe lutja qe duhet te besh ne kete rast https://youtu.be/XNpWXat9qGU Vepra qe shkaterron besimin dhe lutja qe duhet [...]
1 2 3 10 10 / 97 POSTS