Category: Video

1 8 9 1097 / 97 POSTS
Dita Xhuma dita me e madhe e javes dhe fest per cdo musliman

Dita Xhuma dita me e madhe e javes dhe fest per cdo musliman

Dita Xhuma dita me e madhe e javes dhe fest per cdo musliman https://youtu.be/EvPhVYHmfJs [...]
Agjërimi shëron këto 4 sëmundje

Agjërimi shëron këto 4 sëmundje

Agjërimi shëron këto 4 sëmundje https://youtu.be/m-uqQLgFuo0 [...]
4 Ushqimet që janë ndaluar nga Profeti alejhis selam

4 Ushqimet që janë ndaluar nga Profeti alejhis selam

4 Ushqimet që janë ndaluar nga Profeti alejhis selam https://youtu.be/TMhTht8Nw5M [...]
Lutja që të jep të gjitha mirësitë e botës dhe të largon çdo të keqe

Lutja që të jep të gjitha mirësitë e botës dhe të largon çdo të keqe

Lutja që të jep të gjitha mirësitë e botës dhe të largon çdo të keqe https://youtu.be/YeuYPhZx1sE [...]
Si të falet ai që s’di asnjë sure? – Hoxhë Mustafa Tërniqi

Si të falet ai që s’di asnjë sure? – Hoxhë Mustafa Tërniqi

Shkëputje nga ligjeratat - Forma e namazit të Profetit alejhi selam Si të falet ai që s'di asnjë sure? - Hoxhë Mustafa Tërniqi https://youtu.be/ [...]
Duaja Para Gjumit

Duaja Para Gjumit

Duaja para gjumit... https://youtu.be/0wJXGx7rlxU [...]
Mëso Gjermanisht prej shtëpisë, nivelin A1 A2 B1

Mëso Gjermanisht prej shtëpisë, nivelin A1 A2 B1

Kursi i Gjermanishtes Gratis Për të gjithë ata që kanë dëshirë ta mesojnë gjuhën gjermane posaçërisht për bashkim familjar, për infermier/e që plan [...]
1 8 9 1097 / 97 POSTS