Category: Video

1 2 3 4 5 9 30 / 88 POSTS
Te riut qe i pranohej lutja ne çast!

Te riut qe i pranohej lutja ne çast!

Te riut qe i pranohej lutja ne çast! Kete njeri e ka permendur Profeti Muhammed a.s! Ngjarje reale. https://youtu.be/RGjp43UkcH8 Te riut qe [...]
Ekstremistet dhe Terroristet! Çfare thote Kur’ani per ata qe bejne krime?

Ekstremistet dhe Terroristet! Çfare thote Kur’ani per ata qe bejne krime?

Ekstremistet dhe Terroristet! Çfare thote Kur'ani per ata qe bejne krime? https://youtu.be/BmCkJaZRNl8 Ekstremistet dhe Terroristet! Çfare thote [...]
Nuk do të hyjë me Xhenet ai që bën këto 4 vepra.

Nuk do të hyjë me Xhenet ai që bën këto 4 vepra.

Nuk do të hyjë me Xhenet ai që bën këto 4 vepra. https://youtu.be/82bkaDoEUEA https://youtu.be/82bkaDoEUEA Nuk do të hyjë me Xhenet ai që bën kët [...]
Duaja Para Gjumit – Thuaje Këtë Lutje Para Se Të Flesh ..

Duaja Para Gjumit – Thuaje Këtë Lutje Para Se Të Flesh ..

Ne si staf, kemi për qëllim që juve të ju ofrojmë sa më shumë informacione dhe dije të dobishme rreth fesë Islame dhe ne do të jemi në gjendje të vazh [...]
Si arrin njeriu te marre mesysh te tjeret me smire dhe ligesi

Si arrin njeriu te marre mesysh te tjeret me smire dhe ligesi

Si arrin njeriu te marre mesysh te tjeret me smire dhe ligesi https://youtu.be/_ZzLJYChPRs A e dini se Si arrin njeriu te marre mesysh te tjere [...]
Kjo eshte gruaja e Xhenetit.Keto vepra e fusin gruan ne Xhenet

Kjo eshte gruaja e Xhenetit.Keto vepra e fusin gruan ne Xhenet

Kjo eshte gruaja e Xhenetit.Keto vepra e fusin gruan ne Xhenet https://youtu.be/fe8QuARsk9I https://youtu.be/fe8QuARsk9I Kjo eshte gruaja e Xheneti [...]
Si tju mbuloje Allahu mekatet ne kete bote dhe ne Diten e Gjykimit

Si tju mbuloje Allahu mekatet ne kete bote dhe ne Diten e Gjykimit

Si tju mbuloje Allahu mekatet ne kete bote dhe ne Diten e Gjykimit https://youtu.be/ByAWaqN4Ds0 https://youtu.be/ByAWaqN4Ds0 Lajmipress [...]
A mund të bëj kurban në shenjë falenderimi ndaj Zotit që ma ruajti djalin në një aksident?

A mund të bëj kurban në shenjë falenderimi ndaj Zotit që ma ruajti djalin në një aksident?

A mund të bëj kurban në shenjë falenderimi ndaj Zotit që ma ruajti djalin në një aksident? Linku në youtube: https://www.youtube.com/watch?v=jlqQrh [...]
Ajeti i Kuranit qe duhet te lexosh 8 here ne dite qe te jeni te mbrojtur.

Ajeti i Kuranit qe duhet te lexosh 8 here ne dite qe te jeni te mbrojtur.

Ajeti i Kuranit qe duhet te lexosh 8 here ne dite qe te jeni te mbrojtur. [...]
1 2 3 4 5 9 30 / 88 POSTS