Cfare duhet te besh kur te shtohen brengat dhe shqetesimet

Homeartikuj

Cfare duhet te besh kur te shtohen brengat dhe shqetesimet

Sufjan eth-Theuri (rahimehullah) ka thënë: Hyra për të vizituar Xhafer bin Muhamedin dhe ai tha: 1) Kur të të shtohen brengat dhe preokupimet, s

Pse nuk duhet të trembemi nga Covid-19?
O ju që e falni sabahun!
Si ta mësosh se si do të jetë gjendja jote në varr

Sufjan eth-Theuri (rahimehullah) ka thënë:

Hyra për të vizituar Xhafer bin Muhamedin dhe ai tha:

1) Kur të të shtohen brengat dhe preokupimet, shpeshto thënien e fjalës La haule ue la ku-uete il-la bil-lah (Asnjë ndryshim nuk ndodh e nuk ka forcë, përveç asaj që Allahu lejon dhe vjen prej Tij).

2) Kur të shohësh që po të vonohet rrisku, shto kërkimin e faljes.

3) Kur të të mbulojnë mirësitë, shto falënderimin e Allahut.

Marrë nga libri et-Tergib fi feadilil eamal të Ibn Shahinit 1/381

Suad Shabani.

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0