E ka vërtetuar edhe shkenca se 20 minuta pasi njeriu jep shpirt?!

HomeVideo

E ka vërtetuar edhe shkenca se 20 minuta pasi njeriu jep shpirt?!

E ka vërtetuar edhe shkenca, se 20 minuta pasi njeriu jep shpirt! Ahmed Kalaja Hoxhë Ahmed Kalaja Lajmipress

Lutja kur je i brengosur dhe te largoje merzine.
Si duhet të veprojnë ata që kanë lënë ditë pa agjëruar dhe po i gjen ramazani ardhshëm?
Mrekullia që pa populli tek Historia e Xhurejxhit, besimtarit të devotshëm. Elvis Naçi

E ka vërtetuar edhe shkenca, se 20 minuta pasi njeriu jep shpirt!

Ahmed Kalaja

Hoxhë Ahmed Kalaja
Lajmipress