E pa mundur t’i mbash lotet! 4 femijet jetime qe jetonin mes vuajteve dhe varferise behen me Shtepi!

HomeVideo

E pa mundur t’i mbash lotet! 4 femijet jetime qe jetonin mes vuajteve dhe varferise behen me Shtepi!

E pa mundur t’i mbash lotet! 4 femijet jetime qe jetonin mes vuajteve dhe varferise behen me Shtepi! LajmiPres

Muaji i Rahmetit ilahi e re ju sjell ilahisti Miraxh Islami
Si te jesh me energjik ne muaijn e Ramazanit dhe ta mposhtesh lodhjen
E jashtëzakonshme e fal gjakun e babës dhe vëllaut me telefon prej MËRGATE! – Hoxhë Fatmir Latifaj

E pa mundur t’i mbash lotet! 4 femijet jetime qe jetonin mes vuajteve dhe varferise behen me Shtepi!

LajmiPres

COMMENTS

WORDPRESS: 14
DISQUS: 1