E pyetën një grua të moshuar pse është kaq e bukur?

Homeartikuj

E pyetën një grua të moshuar pse është kaq e bukur?

E pyetën një grua të moshuar tek e cila kishin mbetuar akoma gjurmë nga bukuria e rinisë së saj, se me çfarë mënyre e ke ruajtur akoma këtë bukuri e h

6 veprat qe do tju fusin ne Xhenet
Si ta kompensoj një ditë agjërimi nëse më ka arritur ramazani vijues?
10 shkaqet qe e dergojne njeriun drejte depresionit.

E pyetën një grua të moshuar tek e cila kishin mbetuar akoma gjurmë nga bukuria e rinisë së saj, se me çfarë mënyre e ke ruajtur akoma këtë bukuri e hijeshi?
Ajo tha:
“ Për buzët e mia përdorja sinqeritetin dhe fjalën e vërtetë.
Për zërin tim përdorja namazin.
Për sytë e mi përdorja mëshirën dhe dhembshurinë.
Për duart e mia përdorja bamirësinë.
Për trupin dhe këmbët e mia përdorja istikamen.
Për zemrën time përdorja dashurinë.”

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0