Elvis Naçi çon Argitën në spital, nis rruga e gjatë drejt shërimit, duhen 10 operacione! (Video)

Home

Elvis Naçi çon Argitën në spital, nis rruga e gjatë drejt shërimit, duhen 10 operacione! (Video)

Historia e Argitës 8 vjeç me skoliozë u transmetua të premten e kaluar në emisionin “Shqiptarët për shqiptarët”. Rasti i saj është i rëndë dhe ka nevo

Duaja pas mbarimit të abdesit
Bëje ditën e fundit të ramazanit ditën më të mirë të muajit
Kujto para Kujt qëndron nëse falesh shpejtë!

Historia e Argitës 8 vjeç me skoliozë u transmetua të premten e kaluar në emisionin “Shqiptarët për shqiptarët”. Rasti i saj është i rëndë dhe ka nevojë për ndihmë urgjente. Vajza thotë se nuk e zë dot gjumi nga dhimbjet e skoliozës, ndërsa në shkollë e bu llizojnë pasi shikon vetëm nga njëri sy.
Familja e Argitës nuk ka të ardhura për ta kuruar vogëlushen. Argita ndien vetëm dhimbje pasi skolioza po i merr frymën dhe i shkakton dhimbje. Gazetarja Volitza Duro mori Argitën në shtëpinë e saj për ta çuar drejt spitalit në Tiranë ku e priste Elvis Naçi dhe Sidrit Bejleri.

Familja e Argitës nuk ka të ardhura për ta kuruar vogëlushen. Argita ndien vetëm dhimbje pasi skolioza po i merr frymën dhe i shkakton dhimbje. Gazetarja Volitza Duro mori Argitën në shtëpinë e saj për ta çuar drejt spitalit në Tiranë ku e priste Elvis Naçi dhe Sidrit Bejleri.

“Kemi një rrugë të gjatë për ta kuruar, por në fund të tunelit do shikojmë dritë” i tha Elvisi, të ëmës së Argitës.

Lajmipress

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 1