Emocionuese: Djali i veteranit i dhuron Halil Kastratit librin me emrat e dëshmorëve

HomeVideo

Emocionuese: Djali i veteranit i dhuron Halil Kastratit librin me emrat e dëshmorëve

Emocionuese: Djali i veteranit i dhuron Halil Kastratit librin me emrat e dëshmorëve Halil Kastrati

Vetem ne 1 minute fiton 1400 sevape
Dhikri i mengjesit dhe mbremjes
Gruaja E Cila Vepronte Mirë Por Do Të Jet Në Xhehnem, A E Dini Pse?

Emocionuese: Djali i veteranit i dhuron Halil Kastratit librin me emrat e dëshmorëve


Halil Kastrati