“I lutem Zotit të mos më marrë djalin” Thirrja e një nëne për 5 vjeçarin e prekur nga tumori

Homeartikuj

“I lutem Zotit të mos më marrë djalin” Thirrja e një nëne për 5 vjeçarin e prekur nga tumori

Çdo ditë me kokën lart për të kërkuar forcë nga i Plotfuqishmi… fundja a ka mënyrë tjetër për të përballuar të keqen që i ka rënë të birit 5 vjeçar?!

Kjo eshte Meshira e Krijuesit tone .Allahu eshte Fales i Madh..!
Veçori të Natës së Kadrit
Kur të të shtohen brengat dhe preokupimet, shpeshto këtë thënien

Çdo ditë me kokën lart për të kërkuar forcë nga i Plotfuqishmi… fundja a ka mënyrë tjetër për të përballuar të keqen që i ka rënë të birit 5 vjeçar?!

Lot çdo orë që kalon, për të larë veten nga vuajtjet. Ditët kalojnë dhe djali i saj rrezikon të shuhet.

Dhimbje çdo minutë kur sheh të birin të qajë, të përdridhet nga lëndimi.

Prej 6 muajsh kjo është jeta e një nëne që jeton në fshatin Suk të Roskovecit. Xhenisa i tregoi emisionit ‘Shqiptarët për Shqiptarët’se djali i saj Xheviti, veçse 5 vjeç, u diagnostifikua me tumor cerebral gjysëm viti më parë.

Xhenisa ende nuk e kupton sesi e mban toka, sesi arrin të marrë frymë përballë kësaj sprove kaq të madhe.

Nëna: Më ra gjithë qielli mbi kokë, nuk kishte gjë më të keqe. Ka qenë një situatë që nuk e di sesi e kam përballuar. Nuk e di në do ta përballoj dot akoma. Gjendja e tij është shumë keq, sa vjen e përkeqësohet. Nuk mund të durojë dot më shumë gjatë. Ka bërë dy ndërhyrje por është shumë në rrezik… këtu nuk mund të bëhet dot më asgjë. Ka nevojë për një ndërhyrje jashtë shtetit sepse pjesa e tumorit është shumë e madhe, rrezikon të humbasë shikimin, këmbët, duart… jetën.

Ajo i tregoi emisionit ‘Shqiptarët për Shqiptarët’ se i nevojitet një sasi e konsiderueshme parash për të tentuar shpëtimin e jetës së Xhevitit. Mundësitë financiare të kësaj familje janë të pakta.