Ilaçi i brengave

Homeartikuj

Ilaçi i brengave

Dije se, Allahu kur të sprovon me diçka, vetëm se në të ka hajr për ty, edhe nëse ti e mendon të kundërtën e saj! Mërzia është sprovë. Nostalgji

Shkaqet e bereqetit (shtimit të të mirave dhe vazhdimësisë së tyre)
Lutja qe ju largon epidemin dhe( fatkeqësitë)
Kush është Zoti yt?!?

Dije se, Allahu kur të sprovon me diçka, vetëm se në të ka hajr për ty, edhe nëse ti e mendon të kundërtën e saj!

Mërzia është sprovë.

Nostalgjia është sprovë.

Ndarja është sprovë.

Sëmundja është sprovë.

Çdo gjë e cila të mundon,

dhe të turbullon çiltërsinë e jetës tënde,

dhe ta loton syrin, është sprovë!

E ti, mos e harro premtimin e Allahut: “Prandaj, përgëzoji të duruarit”. Bekare 155.

Ky është ilaçi më i mirë për qetësimin e dhembjeve!