IPKO QË MË SHUMË SE NJË ORË LË KOSOVARËT PA INTERNET?

HomeTeknologji

IPKO QË MË SHUMË SE NJË ORË LË KOSOVARËT PA INTERNET?

Kompania telekomunikuese IPKO ka lënë kosovarët pa internet për më shumë se një orë Kosovarët po ‘vuajnë’ orëve të fundit shkaku se nuk po mund ta

Gjermania teston aplikacionin për monitorimin e përhapjes së koronavirusit
Tregu i errët i internetit ndalon trafikuesit e drogës që shesin vaksina të rreme për Covid-19
Apple prezanton modelin e ri, iPhone SE

Kompania telekomunikuese IPKO ka lënë kosovarët pa internet për më shumë se një orë

Kosovarët po ‘vuajnë’ orëve të fundit shkaku se nuk po mund ta përdorin internetin.

Dhe fajtor për këtë gjendje të krijuar është kompania IPKO, e cila ka probleme që nga ora 16:00.pm

Përveç që nuk bëjnë shërbimet e internetit me kabëll, jashtë funksionit janë edhe rrjetet mobile si 3G dhe 4G.

Lajmipress