Ja sesi të aktivizoni Dark Mode në Windows 10

Home

Ja sesi të aktivizoni Dark Mode në Windows 10

Nëse jeni përdorues i rregullt i saj në smarfon, mbase do të çuditeni po të mësoni se edhe Windows 10 e ka një opsion të tillë e madje prej vitesh.

A e prish agjerimin ai qe e vjell me dashje?
Përkujto dhe falëndero miresite qe te dha Zoti
Një letër para vdekjes – Shumë tronditëse dhe këshilluese

Nëse jeni përdorues i rregullt i saj në smarfon, mbase do të çuditeni po të mësoni se edhe Windows 10 e ka një opsion të tillë e madje prej vitesh.

Pajisjet Android dhe iOS ofrojnë temën e errët e ashtuquajtur “Dark Mode” e cila jo vetëm redukton presionin mbi shikimin por edhe kursen baterinë.

Nëse jeni përdorues i rregullt i saj në smarfon, mbase do të çuditeni po të mësoni se edhe Windows 10 e ka një opsion të tillë e madje prej vitesh. Në këtë artikull ju tregojmë sesi ta aktivizoni.

Ja sesi të aktivizoni Dark Mode në Windows

1. Klikoni butonin Start dhe më pas ikonën Settings në formën e një ingranazhi
2. Klikoni Personalization
3. Në panelin anësor klikoni Colors. Aty do të gjeni dy opsione Dark Mode

Nën opsionin Choose your default Windows mode klikoni Dark. Ky opsion do të aktivizojë Dark Mode vetëm për pjesët bazike të Windows veçanërisht në taskbar dhe menunë Start
Nën opsionin Choose your default app mode klikoni Dark. Ky opsion ka një efekt më të gjerë dhe automatikisht do të aktivizojë Dark Mode në shumë aplikacione që e ofrojnë. /PCWorld Albanian

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0