Jetimi i vogel shperthen ne lot?!

HomeVideo

Jetimi i vogel shperthen ne lot?!

Jetimi i vogel shperthen ne lot: Me mungon babi, jemi pa buke, skemi shtepi, kam ftohte kur bie shi Jetimi i vogel shperthen ne lot: Me mungon babi, jemi pa buke, skemi shtepi, kam ftohte kur bie shi Lajmipress

Nuk duhet te vritet askush ne emer te Fese e te Profetit Muhamed. Vet Profeti ishte falesi me i madhe …
Duaja Para Gjumit
Ndalo genjeshtren dhe shpifjen ne Ramazan

Jetimi i vogel shperthen ne lot: Me mungon babi, jemi pa buke, skemi shtepi, kam ftohte kur bie shi

Jetimi i vogel shperthen ne lot: Me mungon babi, jemi pa buke, skemi shtepi, kam ftohte kur bie shi

Lajmipress