Kjo është vetura me të cilin bëri aksi, dent hoxha Jakup Hasipi

HomeVideo

Kjo është vetura me të cilin bëri aksi, dent hoxha Jakup Hasipi

Lusim Allahun që ta mëshiroj dhe shpërblej me Xhenetet e larta hoxhën e nderuar. Një video e publikuar në internet tregon veturën të cilën ngiste h

Si tju mbuloje Allahu mekatet ne kete bote dhe ne Diten e Gjykimit
Lutja qe duhet te besh kur fryen era dhe ka stuhi
Fabio del nga operacioni i veshtire, mjeku ju jep prinderve pergjigjen! Çfare ndodhi me te?

Lusim Allahun që ta mëshiroj dhe shpërblej me Xhenetet e larta hoxhën e nderuar.

Një video e publikuar në internet tregon veturën të cilën ngiste hoxhë Jakup Hasipi kur u aksidentua dhe humbi jetën. Ky aks, ident ndodhi më 7 janar të vitit 2006 në magjistralen Shkup – Kumanovë. Pavarësisht kohës së kaluar, hoxha i nderuar, Jakup Hasipi, mbetet ende shumë prezent në mesin e besimtarëve me ligjëratat dhe këshillat e tij të shumta.