Kur të të shtohen brengat dhe preokupimet ne kete jete, shpeshto këtë thënien

HomeUncategorized

Kur të të shtohen brengat dhe preokupimet ne kete jete, shpeshto këtë thënien

Sufjan eth-Theurij rahimehullah ka thënë: Hyra për të vizituar Xhafer bin Muhamedin dhe ai tha: 1) Kur të të shtohen brengat dhe preokupimet, shpe

Lumir Abdixhiku dhe Anton Quni nuk morën pjesë në votimin për koalicionin e mundshëm LDK-AAK-Nisma
A pranohet namazi ku ke papastërti në rrobë?
Belgjikë, rritet në mbi 26 mijë numri i rasteve me COVID-19

Sufjan eth-Theurij rahimehullah ka thënë:

Hyra për të vizituar Xhafer bin Muhamedin dhe ai tha:
1) Kur të të shtohen brengat dhe preokupimet, shpeshto thënien e fjalës La haule ue la ku-uete il-la bil-lah (Asnjë ndryshim nuk ndodh e nuk ka forcë, përveç asaj që Allahu lejon dhe vjen prej Tij).

2) Kur të shohësh që po të vonohet rrizku, shto kërkimin e faljes.
3) Kur të të mbulojnë mirësitë, shto falënderimin e Allahut.

Marrë nga libri et-Tergib fi feadilil eamal të Ibn Shahinit 1/381

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0