Kur zbret Allahu cdo nate? Kjo eshte koha kur pranohen lutjet

HomeVideo

Kur zbret Allahu cdo nate? Kjo eshte koha kur pranohen lutjet

Lutja që të jep të gjitha mirësitë e botës dhe të largon çdo të keqe
Kur të çahet qielli: Sureja El-Infitar Hfz. Adem Ramadani?!
Si te jesh me energjik ne muaijn e Ramazanit dhe ta mposhtesh lodhjen