Kurani dhe shkenca. Ataku i zemres dhe vdekja e papritur

HomeVideo

Kurani dhe shkenca. Ataku i zemres dhe vdekja e papritur

Kurani dhe shkenca. Ataku i zemres dhe vdekja e papritur Na ndiqni duke bere SUBSCRIBE Shikojeni video

kengetari i dhuroi banes Elvis Naçit per bamiresi live ne emision
Mrekullitë e Kuranit rreth bletës
Elvisi Naçi ne Thumane, ben ate qe se kishte bere asnjehere me pare! Çfare ndodhi atje?

Kurani dhe shkenca. Ataku i zemres dhe vdekja e papritur
Na ndiqni duke bere SUBSCRIBE

Shikojeni video