Lotët e plakut të coptojnë zemrën: Kur bie shi mbushet dhoma me ujë, hamë bukë thatë!

HomeVideo

Lotët e plakut të coptojnë zemrën: Kur bie shi mbushet dhoma me ujë, hamë bukë thatë!

Lotët e plakut të coptojnë zemrën: Kur bie shi mbushet dhoma me ujë, hamë bukë thatë! Lotët e plakut të coptojnë zemrën: Kur bie shi mbushet dhoma me ujë, hamë bukë thatë!

E jashtëzakonshme e fal gjakun e babës dhe vëllaut me telefon prej MËRGATE! – Hoxhë Fatmir Latifaj
Agjërimi shëron këto 4 sëmundje
A e di se kush eshte ajeti me madheshtor i Kuranit?

Lotët e plakut të coptojnë zemrën: Kur bie shi mbushet dhoma me ujë, hamë bukë thatë!

Lotët e plakut të coptojnë zemrën: Kur bie shi mbushet dhoma me ujë, hamë bukë thatë!