Lutja kur je i brengosur dhe te largoje merzine.

HomeVideo

Lutja kur je i brengosur dhe te largoje merzine.

Lutja kur je i brengosur dhe te largoje merzine. Lutja kur je i brengosur dhe te largoje merzine. Lajmipress

Ilahisti i mirënjohur nga Ferizaj Miraxh Islami sjell pranë jush projektin më të ri me ilahi të titulluar La Ilahe Ilallah
O ZOT! Çfarë emocione! Fëmijët jetimë që rrezikonin të mbeteshin rrugëve bëhen me banese të re!
Lutja qe duhet te besh kur fryen era dhe ka stuhi

Lutja kur je i brengosur dhe te largoje merzine.

Lutja kur je i brengosur dhe te largoje merzine.

Lajmipress