Lutja qe duhet te besh kur fryen era dhe ka stuhi

HomeVideo

Lutja qe duhet te besh kur fryen era dhe ka stuhi

O Zot! Çfare emocione Dy te moshuarit e vuajtur qe jetonin ne vetmi dhe mjerim bëhen me banese të re
Agjërimi shëron këto 4 sëmundje
Ertan Shakiri ju Sjell ilahin e re (Lypi falje nanes tane)