Lutja që të jep të gjitha mirësitë e botës dhe të largon çdo të keqe

HomeVideo

Lutja që të jep të gjitha mirësitë e botës dhe të largon çdo të keqe

Lutja që të jep të gjitha mirësitë e botës dhe të largon çdo të keqe

Nuk duhet te vritet askush ne emer te Fese e te Profetit Muhamed. Vet Profeti ishte falesi me i madhe …
Ramazani muaji i ndryshimeve te medha muaji i lutjeve dhe i veprave te mira
A është e vërtetë nëse na vdes një i afërm pa e parë askush duhet të shembim shtepiat nga themeli?

Lutja që të jep të gjitha mirësitë e botës dhe të largon çdo të keqe

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0