Naser Rafuna dhe Dardan Gashi bashkë në ‘Medinë’, publikojnë foto nga atje…!

HomeLajme

Naser Rafuna dhe Dardan Gashi bashkë në ‘Medinë’, publikojnë foto nga atje…!

Dy aktorët e njohur të serialit ‘Çka ka shpija’ janë bërë bashkë edhe për një arsye. Naser Rafuna dhe Dardan Gashi kanë shkuar së bashku në ‘Medinë’

Nuk zbatuan kufizimin e lëvizjes, policia arreston 28 persona, 15 prej tyre në Prizren
Vdes edhe një pacient me koronavirus në Kosovë
Shkon në 433 numri i të prekurve me coronavirus në Shqipëri

Dy aktorët e njohur të serialit ‘Çka ka shpija’ janë bërë bashkë edhe për një arsye.
Naser Rafuna dhe Dardan Gashi kanë shkuar së bashku në ‘Medinë’ ndësa nuk kanë munguar fotografi nga atje, shkruan lajmi.net
Ata që i njohin nga afër e dinë që ata i përmbahen mjaft shumë parimeve fetare dhe janë dy mysliman të devotshëm.
Gjithashtu me rolet e tyre si ‘Hamdia’ dhe ‘Xheku’ kanë arritur të bëhen shumë të dashur për publikun./Lajmi.net/

Dy aktorët e njohur të serialit ‘Çka ka shpija’ janë bërë bashkë edhe për një arsye.

Naser Rafuna dhe Dardan Gashi kanë shkuar së bashku në ‘Medinë’ ndësa nuk kanë munguar fotografi nga atje, shkruan lajmi.net

Ata që i njohin nga afër e dinë që ata i përmbahen mjaft shumë parimeve fetare dhe janë dy mysliman të devotshëm.

Gjithashtu me rolet e tyre si ‘Hamdia’ dhe ‘Xheku’ kanë arritur të bëhen shumë të dashur për publikun./Lajmi.net/