Ndalo genjeshtren dhe shpifjen ne Ramazan

HomeVideo

Ndalo genjeshtren dhe shpifjen ne Ramazan

Ndalo genjeshtren dhe shpifjen ne Ramazan LajmiPress

Vajza ime eshte vetem 2 vjeç, ka tumor, rrezikon te mos shikoje as te mos ece, rrezikon te vdese!
Duaja Para Gjumit – Thuaje Këtë Lutje Para Se Të Flesh ..
Thuaje kete lutje 7 here qe te sherohesh nga semundjet

Ndalo genjeshtren dhe shpifjen ne Ramazan

LajmiPress

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 1