Ndërron jetë në Turqi i riu nga Kosova, ishte djali i vetëm i familjes

HomeLajme

Ndërron jetë në Turqi i riu nga Kosova, ishte djali i vetëm i familjes

Ilir Behluli nga Gjilani,i diagnostikuar me lekuemi akute, ka ndërruar jetë në Turqi. 19-vjeçari, për të cilin ditë më parë ishte bërë thirrje për ndihmë financiare, fatkeqësisht nuk ka mundur t’i bëjë ballë sëmundjes së parë. Iliri ishte djali i vetëm i familjes dhe i biri i veteranit të luftës Shefki Behluli.

FALEMINDERIT BAMIRËS Hoxhë Fidaim Fazliu
Nuk hapen xhamitë as në ditët e fundit të Ramazanit
Projeksioni i Armend Mujës shpall fitues Shpejtim Bulliqin në Podujevë

Ilir Behluli nga Gjilani,i diagnostikuar me lekuemi akute, ka ndërruar jetë në Turqi.

19-vjeçari, për të cilin ditë më parë ishte bërë thirrje për ndihmë financiare, fatkeqësisht nuk ka mundur t’i bëjë ballë sëmundjes së parë.

Iliri ishte djali i vetëm i familjes dhe i biri i veteranit të luftës Shefki Behluli.