Ne që nuk kemi mësuar të falemi, çfarë duhet të bëjmë që të falemi?

HomePyetje

Ne që nuk kemi mësuar të falemi, çfarë duhet të bëjmë që të falemi?

Ne që nuk kemi mësuar të falemi, çfarë duhet të bëjmë që të falemi? Linku në youtube:   Ne që nuk kemi mësuar të falemi, çfarë duhet të bëjmë që të falemi? Linku në youtube:  

A lejohet t’i them shqip suret kuranore në namaz dhe lutjet nga suneti?
Kush ia vuri emrat sureve të Kuranit, Profeti alejhi selam apo dikush tjetër?
Pyetje: A Lejohet Festimi I Ditelindjes

Ne që nuk kemi mësuar të falemi, çfarë duhet të bëjmë që të falemi?

Linku në youtube:

 

Ne që nuk kemi mësuar të falemi, çfarë duhet të bëjmë që të falemi?

Linku në youtube: