Nëse dëshiron që 70 mijë engjëj të luten për ty

Home

Nëse dëshiron që 70 mijë engjëj të luten për ty

Thotë i dërguari mëshirë për të gjtha botët -paqja dhe bekimet e Allahut qofshin mbi të dhe familjen e tij-: “Nuk ka ndonjë musliman që viziton një

Pse nuk duhet të trembemi nga Covid-19?
Edhe pas heqjes së barrierave, Serbia nuk e kthen tregun kosovar
Si t’i dallojmë sprovat nga dënimet?

Thotë i dërguari mëshirë për të gjtha botët -paqja dhe bekimet e Allahut qofshin mbi të dhe familjen e tij-:

“Nuk ka ndonjë musliman që viziton një musliman në mëngjes, veçse për të do të luten 70 mijë engjëj deri në mbrëmje.

E nëse e viziton në mbrëmje, do të luten për të 70 mijë engjëj deri në agim…”.

Transmeton imam Tirmidhiu dhe e ka saktësuar imam Albani -Allahu i Madhëruar i mëshiroftë-.

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0