Nëse i ke këto 3 cilësi je një njeri injorant

Homeartikuj

Nëse i ke këto 3 cilësi je një njeri injorant

Dijetari i brezave të para të islamit, Muhamed ibn Mansur et-Tusi -Allahu e mëshiroftë- thonte : « Injoranti (i padituri) dallohet me këto cilësi : 1- Hidhërohet pa asnjë arsye. 2- Përhap sekretet. 3- I beson të gjithve. 4- Këshillon (predikon) pa vend.» (e-Sijar 4-384)

Dhe Kush e thotë këtë lutje 4 herë, Allahu do ta shpëtojë atë ditë nga Zjarri.”
Lutja qe duhet te besh kur del nga shtepia.
A ndihemi të lënduar nga njerëzit?!!Lexoje këtë thënie Profetike!

Dijetari i brezave të para të islamit, Muhamed ibn Mansur et-Tusi -Allahu e mëshiroftë- thonte :

« Injoranti (i padituri) dallohet me këto cilësi :

1- Hidhërohet pa asnjë arsye.

2- Përhap sekretet.

3- I beson të gjithve.

4- Këshillon (predikon) pa vend.»

(e-Sijar 4-384)